Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@17:06:42 GMT

راهکار ضدعفونی کردن آیفون

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۲۱۸۴۴

به گزارش ایلنا، با افزایش روز افزون نگرانی‌ها پیرامون بیماری کوئید-19، اپل راهکارهایی برای ضدعفونی کردن  آیفون و دیگر دستگاه‌های الکترونیکی منتشر کرده است. این شرکت در راهکارهای پیشنهادی خود تاکید کرده که استفاده از الکل  برای پاک کردن صفحات نمایش و بدنه دستگاه‌ها هیچ مشکلی ندارد.

سرعت شیوع کرونا ویروس بسیار بالاست و این بیماری در مدت زمان بسیار کمی، تعداد زیادی انسان در سرتاسر دنیا را درگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علامت‌های این بیماری شدت‌های مختلفی دارد و در افراد بالغ سن بالاتر، ممکن است وضعیت وخیم تری ایجاد کند.

تحقیقات نشان می‌دهد که گوشی‌های هوشمند یکی از اصلی‌ترین مکان‌های قرارگیری جرم‌ها و دیگر پاتو‌ژنهاست و به همین دلیل تمیز نگه داشتن آنها، اولویت و اهمیت زیادی دارد. بر اساس تحقیقاتی که تا به امروز انجام شده، کرونا ویروس می‌تواند ساعت‌ها و بعضا روزها به روی سطوح مختلف زنده باقی بماند.

قبلا از انتشار راهکارهای اپل، کاربران در مورد چگونگی تمیز کردن دستگاه‌های دیجیتالی خود سردرگم بودند. تا پیش از این گمان‌ها بر این بود که استفاده از الکل می‌تواند به دستگاه آسیب برساند به خصوص به لایه محافظتی مخصوصی که روی صفحه نمایش وجود دارد.

اپل می‌گوید:« کاربران می‌توانند با استفاده از وایپ‌های الکل ایزوپروپیل 70 درصد و یا دستمال‌های مرطوب ضدعفونی کننده Clorox، سطوح غیرقابل نفود محصولات اپل مانند صفحه نمایش، کیبورد یا قاب خارجی را ضدعفونی کنند.»

این شرکت توصیه کرده که ابتدا دستگاه خود را خاموش کرده و از مواد سفید کننده-وایتکس-استفاده نکنید. همچنین دستگاه را نباید داخل محلول ضدعفونی غوطه ور کرد و همچنین رطوبت نباید به قسمت‌های باز گوشی مانند خروجی شارژ یا خروجی سیم کارت برخورد کند.

یکی از سخنگویان شرکت گوگل نیز در ایمیلی از وبسایت Consumer Reports اعلام کرده که استفاده از دستمال‌های الکل دار ایزوپریوپیل به روی محصولات این شرکت، مانعی ندارد( مانند گوشی‌های هوشمند پیکسل). این وبسایت همچنین از سامسونگ نیز درمورد استفاده از دستمال‌های الکل دار سوال کرده و تا کنون جوابی دریافت نکرده است.

مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری‌ها اعلام کرده که محلول‌های ضدعفونی کننده دست باید حداقل شامل 60 درصد الکل باشد و تنها در این صورت از بین رفتن این ویروس محرز می‌شود.

کاربرانی که به روی گوشی‌های خود محافظ صفحه نمایش دارند نیز از بابت استفاده از این محلول‌های ضدعفونی کننده هیچ مشکلی ندارند و به علاوه می‌توانند راهکار ساده‌تر آب و صابون را نیز استفاده کنند.

دکتر جیمز دیکرسون، رئیس بخش تحقیقات علمی وبسایت Consumer Reports می‌گوید که قاب و روی صفحه محافظ گوشی خود را به دفعات در طول روز با آب و صابون می‌شوید. بر اساس گفته مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری‌ها، آب و صابون راهکار موثرتری نسبت به محلول‌های ضدعفونی کننده الکل دار است. پس اگر گوشی شما مجهز به محافظ صفحه و قاب است، بهتر است برای ضدعفونی کردن آن از همان آب و صابون استفاده کنید. البته اگر قاب‌های باتری دار دارید، این کار را نکنید.

همچنین بهتر است برای آگاه شدن از بهترین راهکار، به اعلانیه‌ها و بیانیه‌های شرکت سازنده دستگاه خود نیز توجه کنید.

منبع:آی تی ایران

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ضدعفونی ایفون ضدعفونی کننده آب و صابون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۱۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16