Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@12:45:04 GMT

دلیل داغ شدن گوشی همراه

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۵۹۵۷۶

در این مطلب به بیان نکاتی در خصوص علل داغ کردن بیش از حد گوشی همراه پرداخته شده است. ناطقان: هم ساختار گوشی هوشمند و هم مواد استفاده شده برای ساخت قاب، نقش کلیدی در گرم شدن بیش از حد آن دارند. هر چه گوشی هوشمند شما قدیمی‌تر باشد، هم به دلیل زمان استفاده و هم به دلیل مواد پیچیده کمتری که برای ساخت آن استفاده می‌شود، احتمال اینکه کمی داغ‌تر شود، بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دلیل داغ شدن گوشی همراه چیست؟

علیرغم تعداد کمی قطعات متحرک در گوشی‌های هوشمند، قطعات الکترونیکی با گذشت زمان تخریب می‌شوند. این فرایند به طور کلی منجر به مدار‌هایی می‌شود که مقاومت در برابر جریان‌های الکتریکی را افزایش می‌دهد. این افزایش مقاومت باعث افزایش مصرف انرژی می‌شود که هم باتری شما را سریع‌تر تخلیه کرده و هم گرمای بیشتری تولید می‌کند.

در گوشی‌های هوشمند هیچ فنی وجود ندارد. تلفن همراه گرمای خود را از طریق روش‌های غیرفعال از جمله پوسته دستگاه و رسانا‌های حرارتی فلزی داخل قطعات نزدیک که تمایل به تولید گرما دارند، دفع می‌کنند.

این اتلاف غیرفعال به هوا برای کمک به انتقال گرما از دستگاه متکی است، بنابراین از نظر فنی، هر موردی که جریان هوا را مختل کند بر افزایش تاثیر می‌گذارد.

کدام قاب گوشی مناسب است؟
کدام قاب گوشی مناسب است؟

برخی از مواد بیشتر از سایرین گوشی را عایق می‌کنند، اما به طور کلی این نباید دلیل اصلی داغ شدن تلفن شما باشد. اکثر قاب‌های گوشی‌های هوشمند از پلاستیک‌های مختلف، لاستیک، سیلیکون یا در برخی موارد از فلز ساخته شده‌اند. تمرکز اصلی این قاب‌ها محافظت از دستگاه در هنگام افتادن است. به عنوان مثال آلومینیوم یک محافظ عالی و همچنین رسانای خوبی برای گرماست، بنابراین می‌تواند به دفع گرما از گوشی هوشمند شما کمک کند. نقطه ضعف اصلی آلومینیوم (یا هر ماده فلزی) این است که اگر در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرد، می‌تواند به سرعت به منبع گرمای اضافی تبدیل شود.

اکثر قاب‌های سیلیکونی، لاستیکی، پلی اورتان اتلاف گرمای زیادی را برای گوشی‌های هوشمندی که به درستی کار می‌کنند، فراهم می‌کنند. اگر به طور معمول گوشی خود را در جیب لباستان قرار می‌دهید، گرمای اضافه بدن شما نیز در این امر نقش دارد.
دمای محیط می‌تواند بر گرمای تلفن شما تاثیر بگذارد

متغیر بزرگ دیگر دمای محیط در هنگام استفاده از گوشی هوشمند است. اگر در آب و هوای گرم‌تر با دمای محیط بالا زندگی می‌کنید، انتخاب قاب از موارد مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید.

اگر مشکوک هستید که قاب شما باعث مشکل گرما شده است، سعی کنید چند روز از آن برای گوشی استفاده نکنید تا ببینید که آیا تفاوت قابل توجهی در گرما و عمر باتری ایجاد می‌کند یا خیر. برچسب ها: داغ شدن ، گوشی همراه ، گرم شدن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: داغ شدن گوشی همراه گرم شدن گوشی های هوشمند گوشی هوشمند گوشی همراه داغ شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس

جنوب و جنوب شرق آسیا طی هفته گذشته درگیر موج گرما بودند و دما در این مناطق تا ۴۵ درجه سانتیگراد نیز بالا رفت.

به گزارش ایسنا، همچنین در پی صدور هشدارهای سلامتی، هزاران مدرسه در کشورهای مختلف در این منطقه مجبور به تعلیق کلاس‌های حضوری خود شدند.

از فیلیپین تا تایلند و هند تا بنگلادش، کارشناسان هواشناسی هشدار دادند که ممکن است دما در روزهای آینده از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

در فیلیپین، مقامات دولتی کلاس های حضوری در تمام مدارس دولتی را به دلیل گرما به مدت دو روز تعلیق کردند.

پس از اینکه دمای هوا روز شنبه در «مانیل»، پایتخت فیلیپین در این فصل از سال به رکورد ۳۸.۸ درجه سانتیگراد رسید، انتظار می‌رود هوای گرم تا اواسط ماه مه ادامه داشته باشد.

در همین حال در بنگلادش هم مدارس پنج منطقه از جمله «داکا»، پایتخت این کشور به دلیل موج گرما تعطیل باقی ماندند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که اداره هواشناسی این کشور هشدار گرمای جاری را از روز یکشنبه به مدت ۷۲ ساعت تمدید کرد.

گفته می‌شود حداقل هشت نفر از جمله دو معلم مدرسه در روز یکشنبه در شش منطقه از جمله داکا جان خود را از دست دادند.

بر اساس گزارش اداره هواشناسی بنگلادش، امواج گرما به مدت ۲۹ روز تا روز دوشنبه سراسر کشور را تحت تاثیر قرار داد که طولانی ترین موج گرمای ثبت شده در تاریخ این کشور از سال ۱۹۴۸ میلادی تاکنون است.

تایلند هم تحت تاثیر موج گرما قرار گرفته است. گرمازدگی امسال حداقل جان ۳۰ نفر را در تایلند گرفته است.

همچنین در کامبوج، میانمار و ویتنام هم کارشناسان هشدار دادند که دمای هوا در روزهای آینده ممکن است از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

به گزارش آناتولی، دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و سازمان ملل اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

میزان گرم شدن زمین در طولانی‌مدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوخت‌های فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتی‌گراد است.

هرچند جهان با وجود همه تلاش‌ها برای مهار گازهای گلخانه‌ای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتی‌گراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار